Juwelen

Op zoek naar wat inspiratie voor je werk? Ontdek deze leuke juwelen van klei.
Nele Ostyn

Nele Ostyn

Eeuwige cursist.

Terwijl de meeste keramisten bezig zijn met serviesgoed, sculpturaal werk of andere eerder grote vormen, zijn er klei-enthousiastelingen die zich helemaal gestort hebben op het kleine. Als klein en fijn je ding is, kan je misschien eens uitproberen of juwelen maken iets voor jou is.

Porselein is hiervoor een mooie keuze, en dan zeker papierporselein, al kan je met aardewerk of steengoed natuurlijk ook aan de slag. De mogelijkheden zijn echt eindeloos, want elke vorm die je maar kan bedenken zal wel ergens al eens aan een kettingetje, een oorbel of een broche beland zijn. Inspiratie genoeg, dus!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Aan de slag met klei?

Bekijk het aanbod van online cursussen en duik met je handen in de klei!

Ontdek hier meer blogs

Vormen
Nele

De fermentatiepot

Groenten fermenteren of zuurkool maken in je zelfgedraaide fermentatiepot. Voor wie houdt van een keramiekuitdaging!

Artikels
Nele

Online leren pottenbakken met videocursussen

Creatieve hobby’s en online leeromgevingen. Het lijkt niet meteen een match made in heaven. Voor creatieve cursussen en workshops word je al gauw naar een atelier of school geleid. Nochtans hoef je je niet te verplaatsen om te leren pottenbakken. Via online cursussen keramiek zoals die van De Cursist leer je waar en wanneer je wil én op je eigen tempo.
Nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van online leren? Lees dan zeker onderstaand artikel. Wedden dat je overstag gaat?