Keramiek en pottenbakken

Ontdek hieronder alle online cursussen.

Online cursussen

Wie zegt dat je pottenbakken en keramiek niet online kan leren, heeft nog nooit een online cursus gevolgd bij De Cursist. Of je nu aan het prille begin van je keramiekreis staat, of een gevorderd pottenbakker bent, je vindt vast een cursus naar je zin.

De cursussen focussen niet alleen op de basisvaardigheden van klei draaien, gieten of boetseren. Ze bieden je ook een breed scala aan specifieke technieken en leren je nieuwe gereedschappen te gebruiken. Daarnaast is het ook een ideale manier om inspiratie op te doen en je aardewerk, steengoed of porselein nog interessanter te maken.

De cursussen zijn online videocursussen die je op je eigen tempo volgt. De video’s zijn zo gemaakt dat je de handelingen van de docenten tot in het detail kunt bekijken. Die docenten zijn bovendien meester-keramisten en -pottenbakkers. Daarnaast ontvang je bij een aantal cursussen ook online begeleiding en support in een online groep van medecursisten, of via online vragensessies. En je hebt levenslang toegang tot het lespakket.

Klaar om je keramiek- en pottenbakvaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Blader dan door het aanbod online cursussen van De Cursist.

Cursussen