Aangenaam!

Hoi, ik ben Nele, cursist, leerling, beginneling. Van sinds ik mij kan herinneren ben ik fan van maken. Professioneel ben ik videomaker – op meerkat.be en viavideo.be.

In de tijd die overblijft zit ik graag met mijn handen in de klei, de verf, de aarde. Hier wil ik mijn leren documenteren in tekst, foto en video. Leer je met mij mee?

Contacteer me

Vragen? Opmerkingen? Ideeën?

Laat het weten! Contacteer mij via dit contactformulier, via de sociale media of via email: nele@decursist.com.

Ontmoet onze docenten

Caroline Kesteleyn

Caroline, alias Caro-K, is geïnspireerd door een liefde voor een design waarin de schoonheid wordt uitgestraald door lichte kleuren, gebruik van natuurlijke materialen, minimalisme en functionaliteit.

Sinds 2016 is Caroline voltijds pottenbakker / keramist. Ze stampte haar eigen studio Caro-K uit de grond. Samen met Sybille bouwt ze nu verder aan Atelier Aimée. Het pottenbakkersvirus gedreven doorgeven aan cursisten is haar passie.

Aster Caemaert

Keramiek is voor Aster zo veel meer dan een eindproduct. Het is een constant ontdekken en herontdekken van de klei. Al meer dan 20 jaar is zij begeesterd aan het creëren en schoolde ze zich bij in alle facetten van het pottendraaien, glazuren en stoken. Dit prachtig ambacht werd een manier van leven.

Deze passie beleven en delen met cursisten en collega’s zet Aster in haar volle kracht. Het atelier groeide de voorbije jaren mee op de golven van haar enthousiasme en liefde voor het vak.