Het zeepbakje

Je keuken staat inmiddels vol met handgemaakte keramiek. Maar wat met je badkamer?
Nele Ostyn

Nele Ostyn

Eeuwige cursist.

Je keuken staat inmiddels vol met handgemaakte keramiek. Maar wat met je badkamer? Je kan heel wat leuke decoraties maken met keramiek. Een eenvoudig voorbeeld is een zeepbakje of zeepschaal. Of je nu kiest voor een klassieke rechthoek of een meer creatieve vorm, voor een effen kleurtje of een vrolijk patroontje …

Je kan ervoor kiezen om enkele gaatjes te maken in de bodem, zodat het water kan weglekken, of misschien maak je meteen een soort dubbele bodem? Wat je ook kiest, het wordt vast iets mooiers dan je standaard IKEA-model!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Ook leren hoe je met keramiek aan de slag kan?

Bekijk het aanbod van online cursussen en duik met je handen in de klei!

Ontdek hier meer blogs

Vormen
Nele

De fermentatiepot

Groenten fermenteren of zuurkool maken in je zelfgedraaide fermentatiepot. Voor wie houdt van een keramiekuitdaging!

Artikels
Nele

Online leren pottenbakken met videocursussen

Creatieve hobby’s en online leeromgevingen. Het lijkt niet meteen een match made in heaven. Voor creatieve cursussen en workshops word je al gauw naar een atelier of school geleid. Nochtans hoef je je niet te verplaatsen om te leren pottenbakken. Via online cursussen keramiek zoals die van De Cursist leer je waar en wanneer je wil én op je eigen tempo.
Nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van online leren? Lees dan zeker onderstaand artikel. Wedden dat je overstag gaat?