Het huisnummer

Het hoeft niet altijd serviesgoed of woondecoratie te zijn, met keramiek kan je ook de buitenkant van je huis wat extra pit geven.
Nele Ostyn

Nele Ostyn

Eeuwige cursist.

Het hoeft niet altijd serviesgoed of woondecoratie te zijn, met keramiek kan je ook de buitenkant van je huis wat extra pit geven. Wat dacht je van een huisnummer gemaakt uit keramiek?

Je kan alle kanten uit met zo’n huisnummer: van strak en functioneel tot uitbundig en kleurrijk. Zo kom je elke dag thuis met een mini-dosis voldoening: geen enkel ander huis in de straat heeft zo’n leuk huisnummer als dat van jou!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Ook leren hoe je met keramiek aan de slag kan?

Bekijk het aanbod van online cursussen en duik met je handen in de klei!

Ontdek hier meer blogs

Vormen
Nele

De fermentatiepot

Groenten fermenteren of zuurkool maken in je zelfgedraaide fermentatiepot. Voor wie houdt van een keramiekuitdaging!

Artikels
Nele

Online leren pottenbakken met videocursussen

Creatieve hobby’s en online leeromgevingen. Het lijkt niet meteen een match made in heaven. Voor creatieve cursussen en workshops word je al gauw naar een atelier of school geleid. Nochtans hoef je je niet te verplaatsen om te leren pottenbakken. Via online cursussen keramiek zoals die van De Cursist leer je waar en wanneer je wil én op je eigen tempo.
Nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van online leren? Lees dan zeker onderstaand artikel. Wedden dat je overstag gaat?