Het bord

Een heel simpele vorm eigenlijk, maar o zo moeilijk om goed te krijgen.
Nele Ostyn

Nele Ostyn

Eeuwige cursist.

Met toch al een viertal jaar draaien op de teller blijf ik het moeilijk vinden om een bord tegelijk mooi, functioneel en stapelbaar te maken. En die ideale set borden voor in mijn eigen keuken is ook nog niet helemaal gerealiseerd….

Borden opbouwen uit kleiplaten kan natuurlijk ook, maar dan krijg je ze niet zo gemakkelijk symmetrisch, en dat vind ik toch het mooist. En jij, heb jij al borden gemaakt?

Op zoek naar wat begeleiding, advies en tips rond het maken van borden? Misschien is de online cursus voor gevorderden ‘Borden, schalen, vazen’ wel iets voor jou!

Deel dit bericht
Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email

Aan de slag met klei?

Bekijk het aanbod van online cursussen en duik met je handen in de klei!

Ontdek hier meer blogs

Vormen
Nele

De fermentatiepot

Groenten fermenteren of zuurkool maken in je zelfgedraaide fermentatiepot. Voor wie houdt van een keramiekuitdaging!

Artikels
Nele

Online leren pottenbakken met videocursussen

Creatieve hobby’s en online leeromgevingen. Het lijkt niet meteen een match made in heaven. Voor creatieve cursussen en workshops word je al gauw naar een atelier of school geleid. Nochtans hoef je je niet te verplaatsen om te leren pottenbakken. Via online cursussen keramiek zoals die van De Cursist leer je waar en wanneer je wil én op je eigen tempo.
Nog niet helemaal overtuigd van de voordelen van online leren? Lees dan zeker onderstaand artikel. Wedden dat je overstag gaat?